Mereka yang Kiut Miut :)

08 May 2011

Dilema

haiih~ bengang betol ak

2 kali dah aku buat entry ni tapi, HAMPEH!

mula2 aku buat, tiba2 tah camne aku tdelete post tu

yg ke 2 plak

tgah2 aku syok2 menari2 kan jari aku di keyboard ni

klakk!

aisehmen, api plak xde

so, dgn bijaksananyer, comp ni tertutup la dgn sndrinya..

mmg FRUST golek aku!

letih2 ak taip, sesuka hati dia je nk hilang

haishhh~

tapi, smua ni xde kaitan pon dgn tjuk kali ni

DILEMA?

dilema CINTA kah? oh tidak~~

tu blakng cerita cinta aku.. :D

sbnrnya, hati aku skrng ni tgh mmbahagi2 mkanan..eh, tak!

mmbhagi2 kputusan tuk pilih which place tuk aku study

ceritanya mcm ni...

pd ptg yg indah dan damai, sdg burung2 bkicauan

aku sdg syok2 mlayan si itik dan ayam

tiba2 ak tingatlah bhawa kputusan upu dah kluar

ak spt kwan2 ku yg lain, bsmngat wira dan waja nya

trus pergi check kptusan trsebut

check punya check

akhrnya, inilah yg ak dpt..




ok. ak dpt uitm. great

course? dp. pngurusan teknlogi pjbat? ha? ha?

alahai~ apa kjadahnya ni?

nak x nk, ak pun inform lah kat mk aku

umie, niessa dpt gini2..bla.. bla.. bla..

tiba2, ada lah mk aku brbunyi spt

" umie rasa ayh mcm nk niessa pegi je uitm"

aduh!! ayh aku pulak said so

tp mmg trang bnderang la ak x mnat course tu

" yg ko plih apsal sengal?" kata hati aku

adehh, kan kalu aku xmnt kn. xnk study, xpasl2 jer aku pi kawin lari

aikk? gtal bbnor bunyinyer..

so, kata2 mk aku hnyalah

" brsiap sedialah tuk mmtahkan hujah2 ayh "

ecececeh~ mak ak pulak =_="

tapi, kalau nk diikutkn hati

aku lbih suka tuk pergi poly-tech

yela. course pon ok

ntah la labu~

dah la tu,mls la pnjngkan entry kali ni

ak nk smbng mmningkn otak pulak dgn plihan yg ada

agak2 yg mane okey yer?




Cik Niessa lbih suka klau xpyh pegi mana2 :)



6 comments:

gadis bunga said...

sy pun !
tatau nak masuk matrix ke uia .

''NieSsa'' said...

aha!

gadis bunga dpt kos pe?

Mr AnOnymOUs said...

Salam..Mr AnO dtg mencelah:)
buat decision yg btul yep, cri minat dlm diri u all n pk kan tempat mne yg ssuai nk persue study:) gud lux

''NieSsa'' said...

mr Ano. yup! kena pkir dlm2 nih~
thanks support! :)

bobiedanbad said...

buat pilihan yg terbaik

♥Lady Ainaa♥ said...

hye2..nic blogger....ummm..wanna be ur fllwer..can u hit me back sis?? Tq