Mereka yang Kiut Miut :)

10 May 2011

Bengang Tersimpan



haduihh!!

mmg x lrat dh than mrah

hari ni, mcm2 ak da maki kat org yg x brsalah

aku MINTAK MAAF sgt!

sy MINTAK MAAF sgt!

niessa MINTAK MAAF sgt!


ni psal kau la ni! kau!

pkwe ak knon

cih! cam siot!

pe hal lu bro?

nipu2 gini

xdop kije ke?

adehhh! pedih2!!

biar la pristiwa tu da lama

tp jgn ingt aku lupa la apa yg kau da buat

eh, kalau la nk diikutkn hati ni yg pnas mmbara dan dendam

mmg aku dah lama buka tembelang kau kat si manis tu

tapi, yelah

ak bkn kejam sgt mcm kau ckp

smpai nk wk hancurkan hbngan kau dgn si manis tu

dah kau BODOH, kau sndri yg ngaku

aku okey je klau kau nk cop kau ni mnusia jnis apa

aku sruh lpas xnk

syg KONON!

bla la woi!

haha, kau ni mmg pencinta wanita la

aku tau dan aku mngaku yang aku bkn pompuan baik

ak ni pun byk klemhan nya

mmg bnyk!

tapi, cuba kau pkir,

klau nk dbndingkn sakit hati aku dan sakit hati kau

yg slalu kau ckp tu

yg mne lg satu sakit?

alahh.. kau mcm la tau

kle kau tau, kau x buat mcm ni

SENGAL!

tp tu tak brmakna kau bleh ssuka hati jer

serve and digging hati aku ni mcm kau main bola tu

kau ckp psal hak?

hadeh~ hak apa?

hak perkotak katikkan ksetiaan aku kat kau?

aisehmen, ak pegi ckp dgn kwn laki aku

kau mrh

kononnya x suke ak lpak dgn org laki

okey. aku trima wlaupun x msuk logik akal

ak try la jga hati kau

tapi tgoklah apa kau buat

kau buat mcm aku ni mainan kau je.

mmg aku tabik la kau!

SIYES! SUMPAH!

sbb kau, aku bleh tau thap ksabaran aku kat mana

and aku btrima kasih byk! la kat kau!

klau kau sudi lah lpaskan aku

dari hbngan yg kacau bilau ni

wlaupun kau ckp aku bleh pegi MAMPOS?, BODOH?, and tampar aku cam sial

tapi xpe, aku x bnci kau

sbb aku mmg sush nk bnci org, okey?

dlm dunia ni cume 2 org jer aku xleh buang rse bnci ak

and tu, aku dan Allah je yg tau siapa

and ak mmg ada reason yg hak dan btol tuk mbeci org2 trsebut

tapi kau?

xpe. aku redha n trima je smua

maybe ada hkmah nya

xpe, kau pergi je

ak boleh hidup tnpa kau

aku boleh bngkit tnpa kau

siyes!

so-called pkwe,

entry ni bkn nk mngutuk kau sgt laa

tp cuma nk sdrkan kau lah yg pompuan ni

bkn mainan kau

ak x hrap la kau kna mainkan jugak

tp klau lah terkena kat btg hidung sndri tu

ak hrap kau fham lah apa yg aku rse

;)

to kawan2 yg bg moral support,

sungguh! x dpt aku bls

cuma ucpan TERIMA KASIH je la sbg tanda pnghargaan drp aku :)





i love u my frens. muah muah :)



4 comments:

Aezudin said...

relak la kamu.jgn marah2 sgt.wat lek er. :D

''NieSsa'' said...

haha. mmg xmrh, gram je, eh..cop nipu2.. mmg mrh pon,, skali skale lpas mrh, ok la tu :)

senyumSOYA said...

smua org bley jadi baik.. try to be anice person..
insyaALLAH tuhan akan bagi y memahami.. (^^!

''NieSsa'' said...

insyaallah.. im trying the best! :)